1η Πανελλήνια Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Νεαρών Χορευτών
Γράφτηκε από 3 εβδομάδες πριν / Δραστηριοτητες

1η Πανελλήνια Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Νεαρών Χορευτών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Καθοδήγησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νεαρών Χορευτών, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ. Η δράση ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο της 14ης απονομής βραβείου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Μαΐου στο θέατρο ΦΑΡΓΚΑΝΗ art.

Στη δράση συμμετείχε το MediDiatrofi.gr και συγκεκριμένα οι συνεργάτες, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι κα Κατερίνα Τζιώτζη και κος Μαΐδης Νικόλαος, οι οποίοι πραγματοποίησαν σωματομετρήσεις, ανάλυση σύστασης σώματος και εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης των υπό αξιολόγηση νεαρών καλλιτεχνών. Τη δράση υποστήριξε και το ΚΕΑΔΔ με εκπρόσωπο τον κο Ζουμπανέα Ευάγγελο, διαιτολόγο-διατροφολόγο και διευθύνων σύμβουλο του ΚΕΑΔΔ, ο οποίος πραγματοποίησε αξιολόγηση των παραμέτρων για την ύπαρξη ή μη διατροφικών διαταραχών στους νεαρούς χορευτές που συμμετείχαν στη δράση.

1η Πανελλήνια Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Νεαρών Χορευτών 1η Πανελλήνια Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Νεαρών Χορευτών

 

Επιμελεια

MediDiatrofi.gr

Το MediDiatrofi.gr, αποτελεί ένα σύγχρονο portal ενημέρωσης για θέματα Υγείας. Άριστοι επιστήμονες και επαγγελματίες, του χώρου της διατροφής, της ιατρικής, της ψυχολογίας, της γενετικής, των τροφίμων, της μαγειρικής, της άθλησης, αποτελούν επιστημονικούς συνεργάτες του portal αυτού, και οι οποίοι προσπαθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο να ενημερώσουν το κοινό για ζητήματα που τους αφορούν. Τ

To Iστολόγιο μου στο medidiatrofi.gr

Σχόλια