Περιοδικό Το Καλλυντικό
Γράφτηκε από 4 έτη πριν / Δραστηριοτητες

Περιοδικό Το Καλλυντικό

Περιοδικό Το Καλλυντικό

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας, με απόφαση του Δ.Σ., ανέθεσε στην Εταιρεία μας «Genomed Ε.Π.Ε.», από το 2012, την τριμηνιαία έκδοση του Περιοδικού Το Καλλυντικό.
Tο περιοδικό θα εκδίδεται σε 14.000 αντίτυπα και θα αποστέλλεται δωρεάν και ανελλιπώς στα μέλη της Ε.Ε.Κ. και όλους τους Έλληνες Δερματολόγους, Φαρμακοποιούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, καθώς και σε άλλους σημαντικούς αποδέκτες, Πανελληνίως.
Η διαφημιστική παρουσία σας στο περιοδικό, που όπως προαναφέρθηκε αποστέλλεται πανελληνίως σε 14.000 παραλήπτες, είναι σημαντική, καθόσον προσφέρει στην ενίσχυση και βελτίωση της έκδοσής του όσο και στην απόδοση του διαφημιστικού σας μηνύματος λόγω της μεγάλης αποδοχής και αναγνωσιμότητάς του.

«Ιατρικές Εκδόσεις: Genomed»

Για να δείτε το το τελευταίο τεύχος, πατήστε εδώ.

Περιοδικό Το Καλλυντικό

Περιοδικό Το Καλλυντικό

Για να κάνετε την αίτηση εγγραφής στην Ε.Ε.Κ πατήστε εδώ

Αναζήτηση: http://eek.org.gr/eek_kallyntiko.htm

Επιμελεια

MediDiatrofi.gr

Το MediDiatrofi.gr, αποτελεί ένα σύγχρονο portal ενημέρωσης για θέματα Υγείας. Άριστοι επιστήμονες και επαγγελματίες, του χώρου της διατροφής, της ιατρικής, της ψυχολογίας, της γενετικής, των τροφίμων, της μαγειρικής, της άθλησης, αποτελούν επιστημονικούς συνεργάτες του portal αυτού, και οι οποίοι προσπαθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο να ενημερώσουν το κοινό για ζητήματα που τους αφορούν. Τ

To Iστολόγιο μου στο medidiatrofi.gr

Σχόλια